Jadłospis
Jadłospis 3 – 6 listopada 2020r.
3 listopada (wtorek)
- zupa pomidorowa z ryżem i zieleniną – 300ml
- kotlet litewski z ziemniakami – 80g/160g
- surówka z białej kapusty z zieleniną – 80g
- woda
Alergeny: seler, gluten, jajko, mleko
4 listopada (środa)
- zupa brokułowa z ziemniakami i zieleniną – 300ml
- gulasz wieprzowy z kaszą pęczak – 130g/160g
- ogórek kiszony – 70g
- woda
Alergeny: seler, gluten, mleko
5 listopada (czwartek)
- barszcz czerwony z kluskami i zieleniną – 300ml
- pieczona pałeczka z kurczaka z ziemniakami – 120g/160g
- marchewka zasmażana z groszkiem – 80g
- woda
Alergeny: seler, gluten, mleko
6 listopada (piątek)
- rosół z makaronem i zieleniną – 300ml
- kotlet rybny z ziemniakami – 80g/160g
- surówka z kiszonej kapusty z zieleniną – 80g
- woda
Alergeny: seler, gluten, mleko, jajko, ryba
Posiłki przygotowuje i dostarcza firma „MALFIL”
Odsłony: 6848